Recensies

Recensie 1 op 1 traject

Joost-kleur-scaled

Client A.L     23-07-23

Toen ik begon met therapie was ik hopeloos de weg kwijt en stuurde ik een laatste hoop mail naar jong stress vrij dit was na een aantal soorten therapie en een in mijn ogen gefaalde opleiding. Al snel kreeg ik een mail terug (ik denk al binnen een week)
De eerste afspraak van mijn therapie was met Joost. Ik had altijd een vrouw als therapeut en was een beetje huiverig. Maar ik ben achteraf heel blij met de hulp van Joost. Ik heb mijn stress voor een groot gedeelte onder controle gekregen, weet nu dat ik ook mag relaxen en dat ik er als persoon mag zijn. Natuurlijk gaat dit met ups en downs maar Joost was degene die mij de handvaten heeft gegeven voor de momenten dat ik voor mijn gevoel weer een beetje weg zak.
Ook heb ik mogen ervaren hoe EDMR is en hier heb ik voor mijn gevoel zeker het een en ander aan gehad. Ik ben namelijk op mijn werk zekerder op bepaalde momenten in tegen stelling tot het begin van mijn therapie.
Ik zou de hulp van Joost aanraden omdat hij recht door zee is, humor heeft en eerlijk is. Wat ik heel fijn vond was dat hij de dingen voor mij kon bevestigen die ik eigenlijk al wist maar net even van iemand anders moest horen dan bijvoorbeeld van mijn moeder.

Recensie RelatieTherapie

// Jong StressVrij //

Relatietherapie het woord alleen… En dit hadden wij toch helemaal niet nodig? Voor ons gevoel rust daar toch een soort van taboe op. En toch zijn wij het aangegaan als een soort van ‘laatste redmiddel’. Want waar we riepen dat we ermee zouden stoppen, is dat (ook voor de kinderen) toch het laatste wat je wilt!

En toen kwamen we al snel uit op Joost en Priscilla! Al binnen korte tijd konden we bij ze terecht, wat erg fijn was. Als je dan die stap neem, dan liever geen lange wachtrij! Meteen bij het eerste gesprek een goed gevoel en dat gevoel is ook steeds gebleven!

Het verloop van de gesprekken verliep heel rustig, Joost en Priscilla luisteren heel goed naar je en stellen je gerust. Het heeft ons enorm veel inzicht gegeven! Alsof je elkaar na 20 jaar opeens echt gaat begrijpen. We hebben echt leren luisteren en leren praten met elkaar, en vooral tijd maken voor elkaar! 

Wat het ons heeft opgeleverd daar zijn we zo dankbaar voor! Die liefde en rust is terug in huis, de kinderen zitten weer lekker in hun vel en wij gaan weer liefdevol en met respect met elkaar om! Waar we ons in het begin misschien een beetje schaamden om dit traject in te gaan, kunnen we het nu wel van de daken schreeuwen; DOEN! En dan wel met hulp van Joost en Priscilla want hun begeleiding is super! 

Recensie 1 op 1 Traject

// Jong StressVrij //

Cliënt F.H.  

25-10-22

Toen ik hier terecht kwam voelde ik mij voor het eerst echt begrepen. Priscilla stelde me ook altijd heel erg op mijn gemak. Alles kon worden besproken.

Door aan de slag te gaan met de problemen die ik ervaarde, ben ik heel erg vooruit gegaan als persoon. Ik ben Priscilla dan ook heel dankbaar dat zij mij heeft geholpen bij dit proces.

Jong Stress Vrij is dus zeker een aanrader!

Recensie RelatieTherapie

// Jong StressVrij //

Koppel D en J 

28-09-22

Na een zware periode was er zoveel twijfel over of we het nog samen konden redden. Met de hulp van Joost en Priscilla zijn we weer naar elkaar toe gegroeid. We zijn beide gegroeid als persoon, maar ook onze relatie is nu zoveel sterker! We praten meer, kunnen ons beter in elkaar inleven en genieten weer vol op samen. Alle twijfel is weg, we zijn een top team en houden van elkaar. Bedankt Joost en Priscilla! Het was hard werken en lang niet altijd even gemakkelijk, maar het was het meer dan waard.

Recensie 1 op 1 traject

// Jong StressVrij //

Cliënt B.D.

13-02-22

Dat ik dacht dat niks meer goed zou komen en voor alles een uitweg zocht kwam ik bij jong stress vrij.
De persoon waar ik mee in contact kwam, wist precies hoe ze met mij om moest gaan en wist ook de juiste vragen aan mij te stellen! Dit was eerst heel eng, maar hoe meer ik vertelde hoe meer zij mij wou helpen! En hoe meer zij voor mij kon doen.

2020 rond eind februari ben ik beland bij Priscilla en tot op heden heb ik geen moment spijt gehad dat ik hier ben geweest. Wat ook super fijn is, mocht ik nu met een vraag zitten of me zelf weer even afvragen wat ik nu moet doen, kan ik haar altijd contacten!

Door jong stress vrij is er een hele nieuwe wereld voor mij geopend, daar sta ik elke dag bij stil. Puur omdat ik nu besef wat voor moois er allemaal op een dag kan gebeuren, en dat besef had ik eerst niet..

Ben onwijs dankbaar!

Recensie 1 op 1 Traject

// Jong StressVrij //

Cliënt H.S

16-03-22

Vanaf de eerste ontmoeting met Priscilla geen moment spijt gehad. Ze is erg fijn in de omgang en voelde mij helemaal veilig en vertrouwd bij haar. Altijd een luisterend oor en weet goed wat je nodig hebt. Een absolute aanrader!

Recensie 1 op 1 Traject

// Jong StressVrij //

Cliënt E.H. 

10-01-22

Bij jong en stressvrij kwam ik volledig onder de stress binnen! en er zijn mij tools gegeven om daar goed mee om te gaan! ik raad iedereen jong en stressvrij aan!

Recensie 1 op 1 Traject

// Jong StressVrij //

Cliënt A.S

𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝘿𝙞𝙩 𝙏𝙧𝙖𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?

Ik ben zonder verwachtingen dit traject ingestapt en het is me eigenlijk heel goed bevallen. Het is sowieso fijn om je verhaal bij iemand kwijt te kunnen en tips en tools te krijgen hoe je met bepaalde situaties en gevoelens om kan gaan. Na een sessie voelde ik met altijd erg fijn, opgelucht en energiek. Ik vind het wel soms moeilijk om de tips en tools toe te passen in het dagelijks leven. Ik denk dat bepaalde dingen misschien vanzelf zijn gegaan. Van sommige dingen denk ik nu: hoe ga ik hier tijd voor maken om dit ook echt te proberen toe te passen. Maar het traject heeft me sowieso meer zelfinzicht gegeven en je hebt me gesteund in een periode waar ik iemand zoals jij nodig had. 

 

𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙡𝙨 𝘾𝙤𝙪𝙣𝙨𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?

Ik heb je ervaren als een counselor die er alles voor doet om mij als cliënt te helpen. Dat begint bij luisteren. Het maakt niet uit wat of hoe veel ik vertel, er wordt altijd door jou naar mij geluisterd. Na het luisteren komen er dan gerichte persoonlijke vragen die me tot denken zetten en inzicht in mezelf geven. Dit leidt er toe dat het probleem zichtbaar wordt en hierop heb jij dan gelijk passende tips en tools om dit probleem te verlichten. Deze open, steunende en geduldige houding van jou is erg fijn! Daarnaast was het ook fijn dat je erg flexibel was mbt het plannen van afspraken.  

𝙒𝙖𝙩 𝙕𝙤𝙪 𝘽𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙆𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣?

Ik heb over deze vraag na zitten denken, maar ik heb geen punten die beter zouden kunnen… Dus dat is een compliment 🙂 

𝙕𝙤𝙪 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙖𝙣𝙧𝙖𝙙𝙚𝙣?

Ik zou je zeker aanraden! Dus als ik mensen in mijn omgeving hoor die met zichzelf struggelen, dan zal ik zeker jouw naam laten vallen. 

Ten slotte, ik wil je bedanken voor dit fijne traject! Ik vind het ook geruststellend dat ik voor vragen en/of tips nog contact met je op mag nemen. 

Recensie 1 op 1 Traject

// Jong StressVrij //
Cliënt K. 
 
𝙃𝙤𝙚 𝙝𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙚𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?
Je kan echt jezelf zijn, zonder dat je erop wordt afgerekend. Ik heb echt een luisterend oor ervaren. Ik ben enorm gegroeid en heb mijn trauma’s verwerkt.
 
𝙃𝙤𝙚 𝙫𝙤𝙚𝙡 𝙟𝙚 𝙟𝙚 𝙣𝙪?
Ik ben blij met wie ik ben en ik mag daar ontzettend trots op zijn! Het allerbelangrijkste is dat ik mij weer mezelf voel!
 
𝙒𝙖𝙩 𝙫𝙞𝙣𝙙 𝙟𝙚 𝙛𝙞𝙟𝙣 𝙖𝙖𝙣 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙬𝙞𝙟𝙯𝙚?
Je straalt rust uit en bent ook rustig. Je neemt overal de tijd voor. Je geeft hele goede uitleg, waar je ook meteen iets mee kan. Wat ik heel fijn vond is dat je geen nummertje bent.
 
𝙃𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙣𝙤𝙜 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙚𝙩𝙚𝙧𝙥𝙪𝙣𝙩𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙟?
Nee, komt niks in mij op.
 
𝙕𝙤𝙪 𝙟𝙚 𝙢𝙞𝙟 𝙖𝙖𝙣𝙧𝙖𝙙𝙚𝙣?
Zeker weten! En mijn moeder ook! Sterker nog die doet al volop!

Cliënt R.M.

Een hele fijne ervaring, normaal heb ik juist moeite om mijn verhaal te doen tegenover een man, door de open houding van Joost was dit helemaal geen probleem. Hij luistert aandachtig, geen oordeel of mening. Dat gaf mij een veilig gevoel. En geeft hele goeie tips, die ik al meerdere malen heb kunnen gebruiken/ toepassen in mijn privé leven en in mijn werk.

JongStressVRIJ Joost Doelgroep
// Jong StressVrij //

Miriam

Ik heb Priscilla in 2014 leren kennen tijdens onze studie tot counselor. Wat mij direct opviel is haar gemak waarmee ze contact legt. Ze heeft een open en eerlijke houding en draagt een flinke dosis empathie bij zich.

Dit naast de eveneens rechtstreekse, zacht confronterende coaching skills maakt dat zij de cliënt zelf tot inzichten laat komen, en stuurt daarin heel professioneel de klant richting eigen oplossingen of ideeën.

Priscilla heeft zeer snel door waar de pijnplek zit, of waar de schoen wringt maar heeft als missie daar de cliënt zelf toe te komen, zodat het inzicht vanuit de cliënt zelf is gekomen en daardoor ook beklijft en men zeer gemotiveerd raakt en blijft binnen het herstelproces.

Als collega cursist heb ik hier een hele fijne vriendschap aan overgehouden, en als zelfstandig coach-ondernemer maak ik nog vaak gebruik van haar coaching vaardigheden wanneer ik zelf even meer inzicht in mijn werk- of privé proces nodig heb.

Meerdere mensen die ik gesproken heb zijn net als mij zeer dankbaar haar te hebben mogen ontmoeten door het warme contact waarmee ze je heel snel op je gemak weet te stellen.

Haar kracht is ook haar ervaringsdeskundigheid en daar waar passend zal ze dan ook zeker een stuk van zichzelf laten zien. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als betrokken, gemotiveerde, respectvolle coach- en counselor.