Recensies

Cliënt L. 12 pakket sessies februari t/m augustus 2020 
 
𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝘿𝙞𝙩 𝙏𝙧𝙖𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?
Positief ik kon echt een houvast vinden. Ik vond het fijn om eens over ‘echte’ dingen te kunnen praten.
Je gaat met de tijd mee en werkt ook via de app, dat vond ik heel fijn. Je zit ook lekker in de buurt, dat vind ik prettig. Wij hebben ook hele leuke inzicht spellen gedaan, dat vond ik het leukste!
 
𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙡𝙨 𝘾𝙤𝙪𝙣𝙨𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?
Je geeft hele goede inzichten. Ik vond het ook fijn dat je wat jonger bent. Dat je zelf ervaringsdeskundige bent. Sommige dingen paste niet bij mij en dat nam je gelijk serieus en speelde je goed op in door wat anders te doen.
 
𝙒𝙖𝙩 𝙕𝙤𝙪 𝘽𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙆𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣?
Voor mij niet meer in de ochtend afspreken 😉
 
𝙕𝙤𝙪 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙖𝙣𝙧𝙖𝙙𝙚𝙣?
Jazeker, ik ken wel iemand in mijn omgeving die ik graag naar je toe wil sturen.

Cliënt Tessa

Hoe heb jij Priscilla als coach ervaren?
Heel erg geduldig, ontzettend goed luisteren en echt de tijd voor me nemen.
Heel snel het gevoel dat ik alles kwijt kon zonder schaamte die ik normaal wel altijd had

Wat heb jij kunnen leren en welke inzichten heb je gekregen?
Omdenken van negatief naar positief, moest gewoon zo zijn en dingen meer zien als een leermoment.
Dankzij Priscilla ben ik er ook achtergekomen dat ik ADD heb. Ontzettend dankbaar voor. Ik voelde me altijd anders en wist niet waarom. 

Wat zijn sterke punten van Priscilla en waarom zou jij haar aanbevelen als counselor?
Had heel goed en snel door waar ik mee zat. Eerder als me zelf.
Voelde me heel erg begrepen. Na elk gesprek voelde ik me zo veel sterker en positiever over alles!

                             Nicky

Hoe heb je Priscilla ervaren als coach?
Ik heb Priscilla ervaren als een lieve en vooral ook meelevende coach, zij had het eerder in de gaten als er iets met mij aan de hand was dan ik zelf.

Wat heb je kunnen leren en welke inzichten heb je gekregen?
Ik heb vooral geleerd aan mijzelf te denken en niet alleen aan wat anderen van mij verwachten. Ook heb ik geleerd tijd te nemen voor mezelf en mezelf de rust te gunnen die ik nodig heb.

Wat zijn de sterke punten van Priscilla en waarom zou jij haar aanbevelen als counselor?

Priscilla is goed in wat zij doet. Niets wat je zegt is raar, ze heeft overal begrip voor en kan zich goed verplaatsen in anderen. Ze laat je inzien waar je nou eigenlijk behoefte aan hebt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Cliënt K. 12 pakket sessies maart tm oktober
 
𝙃𝙤𝙚 𝙝𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙝𝙚𝙩 𝙩𝙧𝙖𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙚𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?
Je kan echt jezelf zijn, zonder dat je erop wordt afgerekend. Ik heb echt een luisterend oor ervaren. Ik ben enorm gegroeid en heb mijn trauma’s verwerkt.
 
𝙃𝙤𝙚 𝙫𝙤𝙚𝙡 𝙟𝙚 𝙟𝙚 𝙣𝙪?
Ik ben blij met wie ik ben en ik mag daar ontzettend trots op zijn! Het allerbelangrijkste is dat ik mij weer mezelf voel!
 
𝙒𝙖𝙩 𝙫𝙞𝙣𝙙 𝙟𝙚 𝙛𝙞𝙟𝙣 𝙖𝙖𝙣 𝙢𝙞𝙟𝙣 𝙬𝙚𝙧𝙠𝙬𝙞𝙟𝙯𝙚?
Je straalt rust uit en bent ook rustig. Je neemt overal de tijd voor. Je geeft hele goede uitleg, waar je ook meteen iets mee kan. Wat ik heel fijn vond is dat je geen nummertje bent.
 
𝙃𝙚𝙗 𝙟𝙚 𝙣𝙤𝙜 𝙫𝙚𝙧𝙗𝙚𝙩𝙚𝙧𝙥𝙪𝙣𝙩𝙚𝙣 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙢𝙞𝙟?
Nee, komt niks in mij op.
 
𝙕𝙤𝙪 𝙟𝙚 𝙢𝙞𝙟 𝙖𝙖𝙣𝙧𝙖𝙙𝙚𝙣?
Zeker weten! En mijn moeder ook! Sterker nog die doet al volop!

Cliënt A. 12 pakket sessies april t/m augustus 2020 

𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝘿𝙞𝙩 𝙏𝙧𝙖𝙟𝙚𝙘𝙩 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?

Ik ben zonder verwachtingen dit traject ingestapt en het is me eigenlijk heel goed bevallen. Het is sowieso fijn om je verhaal bij iemand kwijt te kunnen en tips en tools te krijgen hoe je met bepaalde situaties en gevoelens om kan gaan. Na een sessie voelde ik met altijd erg fijn, opgelucht en energiek. Ik vind het wel soms moeilijk om de tips en tools toe te passen in het dagelijks leven. Ik denk dat bepaalde dingen misschien vanzelf zijn gegaan. Van sommige dingen denk ik nu: hoe ga ik hier tijd voor maken om dit ook echt te proberen toe te passen. Maar het traject heeft me sowieso meer zelfinzicht gegeven en je hebt me gesteund in een periode waar ik iemand zoals jij nodig had. 

𝙃𝙤𝙚 𝙃𝙚𝙗 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙡𝙨 𝘾𝙤𝙪𝙣𝙨𝙚𝙡𝙤𝙧 𝙀𝙧𝙫𝙖𝙧𝙚𝙣?

Ik heb je ervaren als een counselor die er alles voor doet om mij als cliënt te helpen. Dat begint bij luisteren. Het maakt niet uit wat of hoe veel ik vertel, er wordt altijd door jou naar mij geluisterd. Na het luisteren komen er dan gerichte persoonlijke vragen die me tot denken zetten en inzicht in mezelf geven. Dit leidt er toe dat het probleem zichtbaar wordt en hierop heb jij dan gelijk passende tips en tools om dit probleem te verlichten. Deze open, steunende en geduldige houding van jou is erg fijn! Daarnaast was het ook fijn dat je erg flexibel was mbt het plannen van afspraken.  

𝙒𝙖𝙩 𝙕𝙤𝙪 𝘽𝙚𝙩𝙚𝙧 𝙆𝙪𝙣𝙣𝙚𝙣?

Ik heb over deze vraag na zitten denken, maar ik heb geen punten die beter zouden kunnen… Dus dat is een compliment 🙂 

𝙕𝙤𝙪 𝙅𝙚 𝙈𝙞𝙟 𝘼𝙖𝙣𝙧𝙖𝙙𝙚𝙣?

Ik zou je zeker aanraden! Dus als ik mensen in mijn omgeving hoor die met zichzelf struggelen, dan zal ik zeker jouw naam laten vallen. 

Ten slotte, ik wil je bedanken voor dit fijne traject! Ik vind het ook geruststellend dat ik voor vragen en/of tips nog contact met je op mag nemen. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Miriam

Ik heb Priscilla in 2014 leren kennen tijdens onze studie tot counselor. Wat mij direct opviel is haar gemak waarmee ze contact legt. Ze heeft een open en eerlijke houding en draagt een flinke dosis empathie bij zich.

Dit naast de eveneens rechtstreekse, zacht confronterende coaching skills maakt dat zij de cliënt zelf tot inzichten laat komen, en stuurt daarin heel professioneel de klant richting eigen oplossingen of ideeën.

Priscilla heeft zeer snel door waar de pijnplek zit, of waar de schoen wringt maar heeft als missie daar de cliënt zelf toe te komen, zodat het inzicht vanuit de cliënt zelf is gekomen en daardoor ook beklijft en men zeer gemotiveerd raakt en blijft binnen het herstelproces.

Als collega cursist heb ik hier een hele fijne vriendschap aan overgehouden, en als zelfstandig coach-ondernemer maak ik nog vaak gebruik van haar coaching vaardigheden wanneer ik zelf even meer inzicht in mijn werk- of privé proces nodig heb.

Meerdere mensen die ik gesproken heb zijn net als mij zeer dankbaar haar te hebben mogen ontmoeten door het warme contact waarmee ze je heel snel op je gemak weet te stellen.

Haar kracht is ook haar ervaringsdeskundigheid en daar waar passend zal ze dan ook zeker een stuk van zichzelf laten zien. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen als betrokken, gemotiveerde, respectvolle coach- en counselor.